B&G Domotica

Branding, website en online strategie

Services

  • Branding
  • Web development
  • Strategie
  • Social media beheer
  • Content creatie

 

OPTIMAAL WOONCOMFORT

Zeg je B&G Domotica, zeg je grensverleggende technische oplossingen. Zo geef je niet alleen jouw woning een upgrade, maar ervaar je ook de voordelen van optimaal wooncomfort. Onmogelijk komt niet voor in het woordenboek van B&G Domotica, voor iedere wens is een passende oplossing.

We namen de bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt om een passende online strategie te creëren. Wij mochten aan de slag om de identiteit van B&G Domotica vast te leggen in de vorm van een rebranding en het ontwikkelen van een nieuwe website. Aanvullend werd een social media strategie uitgezet. Zo werd B&G (nog beter) zichtbaar bij de juiste doelgroep.

REBRANDING: NIEUWE HUISSTIJL

Met de input uit de strategische sessies kreeg onder andere de vernieuwde branding vorm. De uitgangspunten waren: krachtig, kwaliteit, persoonlijk, temperamentvol en enthousiast. We ontwikkelden een nieuw logo, kleurenpalet en het concept rondom B&G Domotica: Limitless solutions.

GRENSVERLEGGENDE WEBSITE EN SOCIALS

De rebranding werkten we uit in een nieuw custom webdesign. De beleving rondom het merk versterkten we door unieke features toe te passen. Ook de social kanalen werden ondergedompeld in de nieuwe branding. Dit vertaalde zich in inspiratievolle posts en krachtige reels.

Bekijk de website

MEER CASES

We zijn trots op onze opdrachtgevers. Mooie, gedreven merken en bedrijven waarmee we elke dag het maximale willen bereiken. Laat je inspireren door diverse cases.