Bouwen met Natuursteen

Multichannel strategie: leadgeneratie

Services

  • SEO blogs
  • Google ads & campagne
  • Website design optimalisatie
  • Website development
  • Strategie

Onbegrensde mogelijkheden

NG Bouwen met Natuursteen toont met jarenlange ervaring en vakmanschap aan hoe natuursteen eindeloze mogelijkheden biedt. Het toonaangevende bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van kwalitatieve natuursteenproducten, variërend van elegante keukenbladen en stijlvolle vloeren tot indrukwekkende gevelbekleding.

Multichannel strategie

Om de veelzijdigheid en pracht van natuursteen te benadrukken, hebben we een multichannel strategie toegepast met als doelstelling leadgeneratie. In samenwerking met NG Bouwen met Natuursteen bouwen we samen om zo de juiste doelgroep aan te trekken. Het gehele marketingproces is meetbaar gemaakt. Zo kunnen we gericht monitoren en optimaliseren. Door deze aanpak kunnen potentiële klanten effectief in contact worden gebracht met NG Bouwen met Natuursteen, wat uiteindelijk leidt tot een hogere conversie en een groeiende klantenkring.

Leadgeneratie

Om de leads effectief te pushen, gingen we aan de slag met social media en Google Ads campagnes. Funnels specifiek ingericht om de aanvragen van het inspiratieboek te stimuleren. Door continue optimalisaties, zijn we in staat om maandelijks tientallen leads te genereren voor NG Bouwen met Natuursteen.

+250

Leads via Meta campagne

200%

Meer organisch traffic naar de website

739

Organische zoektermen

Content is key

Om op lange termijn niet alleen afhankelijk te zijn van betaalde campagnes, hebben we een SEO-strategie geïmplementeerd. De intentie van de bezoekers via Google is hoog, ideaal en passend bij dit type product. Aan de hand van blogs vol met tips, inspiratie of gedetailleerde productinformatie zien we een structurele stijging in het organische verkeer. Deze blogs scoren niet alleen goed in zoekmachines, maar bieden ook informatieve en waardevolle inhoud voor klanten en zorgen voor een onderscheidende positie in de branche.

Nieuwe website

Maar we zagen nog meer kansen. De website converteerde niet optimaal, dus gingen we aan de slag met een flinke update. Zowel de gebruikerservaring als de look and feel zijn vernieuwd. Het resultaat is een nieuwe website die gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en functioneel is: de perfecte basis om van bezoekers klanten te maken.

Bekijk de website

MEER CASES

We zijn trots op onze opdrachtgevers. Mooie, gedreven merken en bedrijven waarmee we elke dag het maximale willen bereiken. Laat je inspireren door diverse cases.