Interior MX

Branding, website en online strategie

Services

  • Branding
  • Web development
  • Strategie
  • Social media beheer
  • Content creatie
  • Campagne

PREMIUM INTERIEURTOEPASSINGEN

Interior MX brengt verschillende interieurspecialisten samen wie individueel, of in samenwerkingsverband, jouw interieurplan werkelijkheid maken. Kwaliteit, service en maatwerk staan bij alle partners centraal. Uniek aan Interior MX is dat alle partners elkaars producten en werkwijze kennen. Hierdoor ontstaat er een gestroomlijnde samenwerking. En dát opent deuren naar een perfecte realisatie van een ontwerp.

OVERKOEPELEND DESIGN

Dit unieke samenwerkingsverband, verdient een passende branding en website. Door de diversiteit aan partners was het de uitdaging om een overkoepelende branding op te zetten, waar iedere partner zich mee kon identificeren én wat de kern van het concept van Interior MX raakte. De uitkomst: een minimalistische, warme exclusieve huisstijl wat het concept ondersteunt.

178%

Groei Instagram volgers

14

Interieurspecialisten

164,4K

Impressies Pinterest
5 maanden

GET TO KNOW: INTERIORMX

Na de ontwikkeling van het merk hebben wij de landingspagina en social media kanalen nieuw leven ingeblazen. Nu het fundament staat kunnen we aan de slag met het uitbouwen van Interior MX. Stap voor stap bouwen we samen aan de naamsbekendheid van Interior MX.

Bekijk de website

MEER CASES

We zijn trots op onze opdrachtgevers. Mooie, gedreven merken en bedrijven waarmee we elke dag het maximale willen bereiken. Laat je inspireren door diverse cases.