Land’s-Heeren – Weidezicht

Verkoop nieuwbouwproject Weidezicht

Services

  • Web development
  • Branding
  • Social media campagne
  • Google Ads campagne
  • Projectmanagement

PROJECT WEIDEZICHT

Wakker worden in een groene oase, omringd door rust in een booming regio. Bij nieuwbouwproject Weidezicht kom je thuis in een never-ending vakantie. In Veldhoven ontwikkelde Land ‘s-Heeren het gloednieuwe appartementencomplex waar 15 appartementen met hoog wooncomfort te koop werden aangeboden.

NEVER-ENDING VAKANTIE

In samenspraak met Land ‘s-Heeren definieerden we de kernwaarden en de beoogde doelgroep van het nieuwbouwproject. Vanuit hier bedachten we het concept: thuiskomen op vakantie. Met andere woorden; een never-ending vakantie. Deze basis werkten we uit tot een volwaardige branding.

15

Appartementen
voor verkoop

321

Online inschrijvingen
voor het project

1,80

Gemiddelde Cost Per Lead
social media campagne

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE

Belangrijk was om een website op te leveren waarbij het gebruiksgemak hoog was. Geïnteresseerden moesten via een paar klikken hun favoriete woning kunnen bekijken en voorkeur door kunnen geven. Een interactieve kaart was hiervoor de oplossing. In één oogopslag konden de appartementen en verdere details bekeken worden. Om de informatievoorziening zo optimaal mogelijk te maken, koppelden we een e-mail funnel.

Bekijk de website

VERKOOPPROCES STIMULEREN

De beoogde doelgroep werd bereikt door on- en offline campagnes. We creëerden social media en Google Ads campagnes en gingen aan de slag met een bouwbord, banners en print advertenties.

MEER CASES

We zijn trots op onze opdrachtgevers. Mooie, gedreven merken en bedrijven waarmee we elke dag het maximale willen bereiken. Laat je inspireren door diverse cases.