T&U Verlichting

Branding, website en online strategie

Service

  • Branding
  • Web development
  • Strategie
  • Social media beheer
  • Content creatie

PARTNERS IN LICHT

Ontdek de magie van licht met T&U Verlichting. Passievol combineert T&U verlichting creativiteit en technische expertise. Op die manier worden unieke lichtoplossingen gecreëerd. De lichtontwerpdiensten is de kern van het bedrijf. De filosofie van het bedrijf is dat licht niet alleen verlicht, maar ook emoties kan opwekken, de sfeer kan beïnvloeden en verhalen kan vertellen. Door de juist positionering en uitstraling van een armatuur, breng je een ruimte tot leven.

VERASSEND EFFECT

Zoals verlichting een verhaal kan vertellen, doet de juiste branding dat natuurlijk ook. Het doel is om een optimale beleving te creëren. Door te spelen met vorm, kleur en positie ontstaat er verrassend effect. Dit werd het uitgangspunt voor de nieuwe huisstijl. Een donker kleurenpalet wat ondersteund wordt door warme kleuren.

EEN STRALENDE ERVARING

Nadat de branding gereed was, zijn we aan de slag gegaan met een custom webdesign. Uitgangspunt was om de bezoeker mee te nemen in de mogelijkheden die verlichting te bieden heeft. Een compacte website, maar wel met alle opties om de potentiële klant te inspireren en te overtuigen. Dit werd ook vertaald in een brede social media strategie die op verschillende kanalen ingezet word.

MEER CASES

We zijn trots op onze opdrachtgevers. Mooie, gedreven merken en bedrijven waarmee we elke dag het maximale willen bereiken. Laat je inspireren door diverse cases.