Branding

Branding

Is de strategie helder uitgewerkt? Dan is het tijd voor de creatieve vertaalslag. Een goede branding is op meerdere vlakken van groot belang. Het visuele onderdeel versterkt de kernwaarden, merkverhaal en producten/diensten van het bedrijf. Deze authentieke uitstraling wordt een identiteit die onderscheid maakt in een competitieve markt.

Maak een afspraak

Uitwerking van de branding

Jouw unieke merkverhaal, verteld in woord en in beeld, geven we stap voor stap vorm. Vanuit een combinatie tussen de strategie, positionering en de kernwaarden gaat het designteam van Red Rock Media aan de slag. Denk hierbij aan het logo, de huisstijl, lettertypes, kleuren, vormen, beeldtaal, illustraties en iconen. Het uiteindelijke resultaat leveren we op in een brandbook – op die manier heb je alle specificaties bij de hand.

De juiste doorvertaling zorgt voor succes

Het concept is stap één, maar de juiste doorvertaling van de branding is minstens net zo belangrijk. Met een goede branding spreek je de juiste doelgroep aan. Als de branding consistent wordt doorgevoerd bij alle communicatiemiddelen ontstaat er herkenning, eenheid en vertrouwen bij de consument. Dit resulteert in een samenhangend merkverhaal wat leidt tot groei en succes.  En dat is precies wat we voor ogen hebben. Onze designers helpen je graag om de vertaalslag naar de gewenste middelenmix.