Content

Content

Jouw product heeft ontzettend veel voordelen voor de klant. Het is eigenlijk precies wat zij zoeken! Maar hoe kan je ze laten weten dat precies jouw bedrijf de juiste partij voor hen is? Juist! Door de juiste informatie te verstrekken. Dit kun je doen door een passende contentstrategie. Aan de hand van relevante artikelen help je jouw doelgroep vooruit in de branche waarin jij actief bent.

Maak een afspraak

Welke mogelijkheden zijn er?

Iemand uit jouw doelgroep heeft een vraag en jij beantwoord deze door de juiste informatie te verstrekken. Wij als Red Rock zijn gespecialiseerd in het produceren en inplannen van artikelen voor op jouw website. Door een sterk productieproces zijn we in staat om veel kwalitatieve, unieke artikelen in korte tijd te produceren. Vanzelfsprekend doen we een SEO-zoekwoordenonderzoek en houden we rekening met een aantal belangrijke richtlijnen zodat jouw content ook door de zoekmachines wordt gezien. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website op frequente basis voorzien is van de juiste artikelen!

We produceren niet alleen in grote getalen. Ook met de ‘kleinere’ opdrachten helpen we je graag verder. Onze copywriters bijten zich graag vast in de materie en schrijven een pakkende tekst. Lees hier wat wij kunnen betekenen voor jou op het gebied van content creatie:

  • Het produceren van artikelen op maat voor jouw organisatie
  • Een strategische contentplanning maken zodat er gedurende een langere periode relevante artikelen online geplaatst kunnen worden
  • Losse copywriting opdracht

Onze werkwijze