Content

Content

Jouw product of dienst heeft verschillende voordelen voor de gebruiker. Om dit kenbaar te maken bij de gewenste doelgroep is een passende contentstrategie van belang. Aan de hand van relevante artikelen help je jouw doelgroep vooruit in de branche waarin jij actief bent. Het is van groot belang om de content ook zo goed mogelijk in te steken volgens de richtlijnen van SEO, zo verbeter je ook nog eens jouw resultaten in de zoekmachines.

Maak een afspraak

Welke mogelijkheden zijn er?

Iemand uit jouw doelgroep heeft een vraag en jij beantwoord deze door de juiste informatie te verstrekken. Wij als Red Rock zijn gespecialiseerd in het produceren en inplannen van artikelen voor op jouw website. Door een sterk productieproces zijn we in staat om veel kwalitatieve, unieke artikelen in korte tijd te produceren. Vanzelfsprekend doen we een SEO-zoekwoordenonderzoek en houden we rekening met de richtlijnen zodat jouw content ook door de zoekmachines wordt gezien. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website op frequente basis voorzien is van de juiste artikelen.

We produceren niet alleen in grote getalen. Ook met de ‘kleinere’ opdrachten helpen we je graag verder. Onze copywriters bijten zich graag vast in de materie en schrijven een pakkende tekst. Lees hier wat wij kunnen betekenen voor jou op het gebied van content creatie:

  • Een strategische contentplanning maken zodat er gedurende een langere periode relevante artikelen online geplaatst kunnen worden

Voorbeeld: Google-posities worden significant geoptimaliseerd en via Google Analytics is een duidelijke toename in verkeer via Google terug te zien.

  • Het produceren van artikelen op maat voor jouw organisatie
  • Losse copywriting opdracht