Social media

Social media

Uitgangspunt voor marketing is vaak de verkoop van een dienst of product. Het is daarom van belang om te bepalen wie de afnemer is en hoe deze potentiële afnemers in de customer funnel terecht komen. Social media is een uitstekende tool om nieuwe klanten te bereiken, de branding van het merk te verbeteren of de interactie aan te gaan met de doelgroep. We werken met een social media beheer pakket. Hierbij is er de mogelijkheid om volledig ontzorgt te worden. Wij produceren de posts, monitoren de kanalen, analyseren de resultaten etc. Dit is natuurlijk af te stemmen op jouw wensen.

Maak een afspraak

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Social media strategie: op basis van jouw bedrijfsstrategie en de beoogde doelgroep stellen we een passende strategie op. Zowel voor één kanaal als multichannel.
  • Social media beheer: we nemen het beheer van jouw social media kanalen uit handen. We maken een planning, verzorgen de content productie en houden jouw kanalen in de gaten. Maandelijks ontvang je een rapportage over de behaalde resultaten.
  • Social media campagnes: meer producten of diensten verkopen? Meer ingevulde contactformulieren? Meer naamsbekendheid? Met de juiste campagne werken we aan jouw doelstelling.