Social media

Social media

We besteden gemiddeld zo'n 2,5 uur per dag op social media. Dit ontzettend veel. Het is dan ook niet gek dat de online wereld niet meer weg te denken is uit onze eigen offline wereld. Jouw social media kanalen zijn tegenwoordig dé manier om de connectie met jouw doelgroep te vergroten. Ongeacht of deze een B2B of een B2C doelgroep is. Weet jij al of je aan de slag gaat met Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat of YouTube om jouw online marketingdoelstellingen te behalen?

Maak een afspraak

Welke mogelijkheden zijn er?

Social Media. Het lijkt je vast en zeker interessant, maar hoe begin je daar nu aan? Natuurlijk wil je graag aanwezig zijn op de juiste kanalen, maar het is soms lastig te bepalen waar je moet beginnen of om groei te realiseren. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je binnen je bedrijf de expertise of er simpelweg de tijd niet voor hebt. We kunnen jou vooruithelpen met het volgende:

  • Social media strategie: op basis van jouw bedrijfsstrategie en de beoogde doelgroep stellen we een passende strategie op. Zowel voor één kanaal als multichannel.
  • Social media beheer: we nemen het beheer van jouw social media kanalen uit handen. We maken een planning, verzorgen de content productie en houden jouw kanalen in de gaten. Maandelijks ontvang je een rapportage over de behaalde resultaten.
  • Social media campagnes: meer producten of diensten verkopen? Meer ingevulde contactformulieren? Meer naamsbekendheid? Met de juiste campagne werken we aan jouw doelstelling.

Onze werkwijze