Strategie

Strategie

Of je nu groei ambities hebt op het gebied van omzet, naamsbekendheid, personeel of digitalisering. We vertalen jouw probleemstelling graag naar een concreet stappenplan. In sommige situaties past het niet bij de bedrijfsvoering om de marketingactiviteiten volledig uit te besteden. Dat is dan zeker ook geen vereiste om met ons om tafel te gaan. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering en we geloven in samenwerkingen die open en transparant zijn. Wij kunnen die frisse en ervaren blik zijn die je wellicht nodig hebt om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen.

Maak een afspraak

Focus op resultaat

Strategie zien wij in de breedste zin van het woord. We geven je handvaten en advies om jouw probleemstelling grondig aan te kunnen pakken. Dit kan een eenmalige sessie zijn, maar we kijken ook graag op een frequentere basis mee. Zo kunnen we een vinger aan de pols houden en waar nodig advies geven.

 

E-commerce

Wij kunnen jouw strategische partner zijn in het vergroten van omzet, het nauwkeurig in kaart brengen van je doelgroep en het meetbaar maken van succes. We analyseren jouw bedrijf, de webshop, doelgroep en identificeren groeikansen om de omzet te optimaliseren. We leveren een gericht plan op zodat de vervolgstappen helder zijn.

 

Marketingplan

Van marktanalyse tot doelgroepsegmentatie, wij bieden inzichten die de basis vormen voor een marketingplan. Samen cre├źren we een krachtige marketingaanpak die niet alleen je zichtbaarheid vergroot, maar ook duurzame groei stimuleert. Of je nu vanaf nul begint of al een solide basis hebt, wij bieden graag ondersteuning in het verkennen van de markt en het optimaliseren van jouw verdienmodel.