Video

Videomarketing

Dat video enorm populair is op online kanalen, hoeven wij vast niet meer te vertellen. In no-time kun je een groot bereik genereren met de juiste video. Door de juiste video, op de effectiefste manier, aan de juiste doelgroep te tonen, bereik je pas ├ęcht resultaat.

Maak een afspraak

Welke mogelijkheden zijn er?

We leveren een video op waar jij als klant tevreden over bent, maar waar wij als makers ook trots op zijn. Jouw wensen en eisen staan centraal, maar we zijn ook kritisch tijdens het proces. Is de belichting optimaal, past deze setting bij het concept, is de audio optimaal en ga zo maar door. Perfectionistisch kun je het ook wel noemen. Wij stellen dan ook; voorbereiding is het halve werk. We werken altijd met een concept, shotlist en eventueel een script.

Naast het produceren, kunnen we ook op strategisch vlak meedenken. Welke strategie kan het beste worden toegepast op bijv. YouTube en kan jouw kanaal nog geoptimaliseerd worden? Mogelijkheden genoeg, bekijk ze allemaal hieronder:

  • We beschikken over een eigen (video) studio. Deze kunnen we inrichten naar jouw wens
  • We filmen ook graag bij jou op kantoor of op een andere locatie naar wens
  • Op basis van jouw wensen en de huisstijl van het bedrijf monteren we de video
  • Verschillende video formats mogelijk zoals: een interview, het bespreken van trends binnen de markt, een productvideo, een video geschikt voor werving, een video om een (social media) campagne een boost te geven of een video om kennis te delen
  • Strategische sessie om video op de juiste manier onder de aandacht te brengen
  • YouTube optimalisatie

Onze werkwijze