Website

Website

De website is hét visitekaartje van een bedrijf. Belangrijk is dat de technische kant, maar ook de gebruiksvriendelijkheid, op orde is. Daarbij is het ook van belang dat alle functionaliteiten kloppen en dat de website vindbaar is voor zoekmachines.

Maak een afspraak

Uitgangspunt is dat de website op ieder toestel er goed uit ziet; van telefoon tot iPad en desktop. Daarnaast moet de website natuurlijk aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen. De gebruiker moet zich zonder moeite door de website heen kunnen bewegen en doelgericht een actie kunnen verrichten. Een website ontwikkelen bestaat uit twee fases. Het webdesign en webdevelopment. Op beide vlakken ondersteunen onze specialisten graag.


Webdesign

Als je het aan ons vraagt is een webdesign onderscheidend en effectief tegelijkertijd. Het is de juiste balans tussen branding en strategie. Bij de start van ontwerpen van een nieuwe website, beginnen we met onderzoek. Onderzoek naar de huidige website, naar de customer journey, naar concurrenten, naar de doelstellingen en naar de juiste strategie voor jouw nieuwe website. Vanuit dit onderzoek starten we met het eerste ontwerp. Stap voor stap nemen we je mee in het ontwerpproces. Op die manier is er genoeg mogelijkheid om bij te sturen waar nodig. Door onze expertise te combineren met jouw specifieke wensen en eisen, creëren we keer op keer een uniek design.

Webdevelopment

Wij developen clean en op maat. We maken geen gebruik van templates, maar creëren jouw website helemaal op maat. Onze experts ontwikkelen een website voor nu, maar ook een website welke gereed is voor de toekomst. Hoe gek het ook klinkt, een website is namelijk nooit klaar. Jouw bedrijf verandert, groeit. En jouw website dus ook. Daarnaast ontwikkelen we iedere website dynamisch. Op die manier is het gemakkelijk voor de editor van de website om content toe te voegen of aanpassingen te doen.