wonen in de regio, woonplatform, verbouwen, huiskopen

Lancering nieuw woonplatform: Wonen in de Regio

12 apr, 2021

Red Rock is blij om aan te kondigen dat er een nieuw woonplatform is gelanceerd: Wonen in de Regio. Wonen in de Regio is gerealiseerd voor alle woningzoekenden of woningeigenaren die op zoek zijn naar informatie en inspiratie. Met een netwerk van ervaren experts kunnen zij jou helpen op het gebied van huren, verbouwen, kopen, of inrichten. Bij Wonen in de Regio kan je alle informatie vinden die je nodig hebt.

Een huis kopen of huren is voor veel mensen een proces wat zich niet al te vaak voordoet. Het is een spannend proces en het roept veel vragen op, zeker als het gaat om het kopen je allereerste huis. Hoeveel kan ik maximaal lenen bij de bank? Waar moet ik allemaal op letten als ik een huis ga bezichtigen? Hoe pak ik een verbouwing het beste aan? En ga zo nog maar even door. Zelfs als je een handtekening onder het koop- of huurcontract hebt gezet stop het niet. Denk bijvoorbeeld aan het verduurzamen van jouw huis, het verbouwen van de zolder of toch de keuken uitbouwen.

Wonen in de Regio is een platform waar we alle onderwerpen behandelen die komt kijken bij het kopen van het huis. Denk bijvoorbeeld aan het financiële aspect, de locatie van de woning, hoe je je huis het beste kan verduurzamen of hoe een bouwkundige inspectie in elkaar zit. Wij leggen jou graag alles uit tot in detail. Ook zorgen wij ervoor dat het in een taal wordt verteld die iedereen begrijpt. Dus geen moeilijke termen en begrippen.

De informatiestroom bestaat uit artikelen, animaties en video’s, waar allerlei zaken aan de orde komen. Op die manier worden de bezoekers en volgers geïnspireerd, maar ook geïnformeerd. Ook geven wij experts de ruimte om jou te informeren over hun onderwerp. Met een groot netwerk van experts worden uiteenlopende woon-gerelateerde vraagstukken behandeld.

-->