Even voorstellen

Verfrissend. Dynamisch. Kundig. Wij zijn Red Rock Media. We verrichten online marketingactiviteiten in specifieke branches: wonen, vastgoed en bouw. Door de focus te leggen op niche branches, hebben we relevante kennis en ervaring. Op die manier ben je verzekerd van een marketingaanpak welke daadwerkelijk aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

We kunnen er lang of kort over praten, maar het komt eigenlijk allemaal op één ding neer: wij willen jou helpen op het gebied van online marketing. Zoals je hier kan lezen, is ons aanbod van diensten breed. Dit zorgt ervoor dat we bedrijven volledig kunnen ontzorgen op het gebied van marketing, mocht dit gewenst zijn. Iedere discipline is vertegenwoordigd door een medewerker met kennis van het vak.

Maar als je al één of meerdere marketingmedewerkers in dienst hebt, kunnen wij ook het verschil maken. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in optimale content roulatie, strategisch advies en efficiënte workflows. Aan de hand van consults en/of strategische sessies kijken we mee en zorgen we voor een optimale workflow die door eigen medewerkers uitgevoerd kan worden. Op die manier heb je de marketingactiviteiten toch in eigen hand, hoef je niet alles uit te besteden, maar weet je wel zeker dat je er alles uit haalt wat erin zit. Daar waar medewerkers niet altijd kennis en/of ervaring hebben van specialistische werkzaamheden, kunnen wij ondersteuning bieden. Grotendeels in eigen beheer, maar wel met minder uren en meer resultaat.

Het team

Benieuwd wat voor talent je in huis haalt? Bekijk hieronder de medewerkers van Red Rock Media. Naast onze vaste medewerkers werken we met een vaste groep ZZP’ers die ons versterken. Op die manier is kwaliteit altijd verzekerd!

medewerker Red Rock Media
Rob van Sambeeck

Web developer / SEA / SEO

medewerker Red Rock Media
Monique Jansen

Strategie / Campagne

medewerker Red Rock Media
Celine Jacobs

Web developer / Branding

medewerker Red Rock Media
Lena Strick

Copywriter

medewerker Red Rock Media
Isa Akkermans

Content creator

medewerker Red Rock Media
Femke Verdonk

Allround marketeer

medewerker Red Rock Media
Evi Vriends

Social media marketeer

medewerker Red Rock Media
Marit Elissen

Content creator