Wie is Best Groen?

Best Groen is een enthousiast bedrijf dat de woningmarkt graag wil verduurzamen. Als financiële dienstverleners informeren ze de klant over alle facetten binnen de markt, en dus ook duurzaamheden. Ze bieden offertes op maat, zodat de huizeneigenaar weet waar hij aan toe is, waarin hij kan investeren om zijn woning duurzamer te maken en waarmee hij gegarandeerd rendement krijgt.

Opdracht/doelstelling

Best Groen op de kaart zetten door een sterke marketingstrategie.

Aanpak

In het beginstadium hebben we in samenspraak met Best Groen kaders gesteld. Op welke markt moeten we ons richten, welke doelgroep willen we bereiken, wat voor doelstellingen hangen we aan de strategie etc. Eindresultaat: een strategisch plan. Vanuit hier is de samenwerking intensiever geworden. Naast dat we de marketingstrategie monitoren en bijschaven waar nodig, ondersteunen we het bedrijf op het gebied van (online) marketing.

recensie Best Groen

Mark Sauerbreij - directeur Best Groen

“Red Rock Media, een jong en dynamisch bedrijf dat goed inspeelt op de behoefte van de klant en de markt. Niets is ze teveel en staan 24-7 voor je klaar om je te ontzorgen. Een club waar je mee verder komt. Een echte aanrader dus!”