Wie is BMV?

BMV is een allround bouwonderneming, gevestigd in Veldhoven. Met 70 medewerkers zijn ze dagelijks actief om toonaangevende bouwprojecten te realiseren. Variërend van nieuwbouwprojecten tot verschillende gebouwen van ASML.

Opdracht/doelstelling

Online aanwezigheid vergroten voor de stakeholders. Daarnaast had BMV behoefte aan een partner op het gebied van media voor het uitvoeren en adviseren van verschillende zaken.

Aanpak

Om alle stakeholders zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle activiteiten, was het gewenst om actief te zijn op social media. In samenspraak met BMV hebben we een contentkalender opgesteld die we uitvoeren en dagelijks monitoren. Verder pakken wij als Red Rock uiteenlopende taken op voor BMV en adviseren we waar nodig. Denk hierbij aan een maandelijkse nieuwsbrief omtrent ASML, copywriting, fotografie, marketing consult etc.

recensie BMV

Robbert van Helvoirt - Manager Bouw en Algemene Zaken

“Al langere tijd werken we samen met Red Rock Media. Het is een jong team, met veel expertise op het gebied van social media en online communicatie. Ze geven goede adviezen wat ervoor zorgt dat het een fijne samenwerking is. Voor verschillende zaken kunnen we bij ze terecht en deze worden deskundig opgepakt. Door hun snelle en precieze werkwijze, worden opdrachten goed afgerond. Kort samengevat, we zijn erg tevreden!”