Wie is Land ’s-Heeren?

Land ’s-Heeren is een onafhankelijke vastgoedontwikkelaar en ontwikkelt uiteenlopende (nieuw)bouwprojecten.

Opdracht/doelstelling

Meer betrokken en actiever zijn rondom de verkoop van eigen projecten. Daarnaast was de wens om een positie in de markt te vergaren waar de consument niet alleen op Funda kijkt voor (nieuwbouw)woningen, maar ook bij Land ’s-Heeren.

Aanpak

Stap 1: een overkoepelende marketing strategie opstellen. Hoe gaan we ervoor zorgen dat de woningen uiteindelijk bij de eindgebruiker terecht komen en dat ze die woning ook daadwerkelijk gaan kopen? Dat resulteert in een gebruiksvriendelijke website met eigen look and feel per project, relevante content, activiteit op social media, e-mail marketing, online campagnes en data verzameling. Dit alles bij elkaar speelt in op de customer journey van de eindgebruiker. Zo kunnen we ervoor zorgen dat potentiele geïnteresseerden bereikt worden en dat de woningen als zoete broodjes over de toonbank gaan.

 

recensie Land ‘s-Heeren

Jef van Loon, directeur Land ‘s-Heeren

“Wij ervaren de samenwerking met Red Rock Media als open en transparant. Door hun adequate en snelle afwikkeling worden projecten tot een goed resultaat gebracht. We werken intensief samen en door de laagdrempeligheid die de organisatie uitstraalt, voelt de samenwerking vertrouwd. Doordat Red Rock Media in verschillende disciplines werkt, wordt er een optimaal resultaat behaald. Naast technisch inzicht, zoals coderen en SEA etc., is er ook voldoende creativiteit aanwezig binnen Red Rock. Op die manier kan er aan de verwachtingen worden voldaan. Het is een jonge, frisse organisatie die weet wat er in de online wereld gebeurd.”