Wie is The Art of Living?

The Art of Living is een medium op het gebied van luxe wonen. Middels een print magazine, online platform en jaarlijks evenement, bieden ze inspiratie rondom exclusieve architectuur, interieur en tuinen.

Opdracht/doelstelling

De goede cijfers behouden en groei realiseren voor het online platform van The Art of Living.

Aanpak

In nauw overleg bepalen we de koers voor de komende periode. Als Red Rock Media zijnde adviseren we op het gebied van online marketing en nemen we de content productie uit handen. Welke content moet er gepubliceerd worden en in welke volgorde? Vervolgens gaan we aan de slag. We produceren per maand zo’n 75 unieke web artikelen en plannen ongeveer 120 social media posts in. Wekelijks gaat er ook een inspirerende nieuwsbrief de deur uit en zorgen we voor dynamische filmpjes op social media.

recensie The Art of Living

Directie The Art of Living

“De samenwerking met Red Rock Media is zeer intensief. De online contentproductie (zowel webartikelen als social media posts) wordt volledig verzorgd door Red Rock Media. Daarnaast wordt er actief meegedacht op strategisch vlak. We merken dat er veel kennis en creativiteit huist in Red Rock Media. Dit maakt de samenwerking vertrouwd en succesvol.”