Vacature: stage grafische vormgeving

18 apr, 2023

Ben je helemaal weg van creatie en design? Houd je van alles wat mooi is vormgegeven? Dan ben jij de persoon die wij zoeken 😉

Red Rock Media is een (online) media- en adviesbureau. We ontzorgen onze klanten door het complete marketing pakket aan te bieden. Denk hierbij aan consultancy, strategie, blogs, SEO, SEA, social media beheer en campagne, nieuwsbrieven, design, videoproductie en – montage, fotografie en web development.

Meet the team

Het team bestaat uit jonge mensen met ieder een eigen specialiteit. Onder het motto “je moet doen waar je goed in bent” heeft iedereen taken die hem of haar op het lijf geschreven zijn. Om er nog maar een leuke zin in te gooien, motto nummer twee: “Je bent nooit te oud om te leren”. Dagelijks zijn we samen bezig met ontwikkeling. Heb je iets nog nooit gedaan of ben je er geen pro in? Mooi, dan gaan we ervoor zorgen dat je het uiteindelijk wel kan.

Opdrachtgevers

Zoals je wel merkt, het team is erg belangrijk binnen Red Rock Media. Er hangt een informele sfeer en dat is wel zo fijn als je 40 uur per week bij elkaar zit. Tegenover de gekkigheid en gezelligheid, staat wel dat we samen hard werken om het allerbeste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. Effectiviteit en productiviteit zijn hierbij erg belangrijk. Een groot deel van onze opdrachtgevers zijn actief in de interieur-, vastgoed- of bouwbranche.

Verantwoordelijkheid

Als je stage komt lopen, wordt je echt onderdeel van het team. Je krijgt een gepaste hoeveelheid verantwoordelijkheid en we laten je als volwaardige medewerker meedenken en deelnemen aan het proces. Door de diversiteit van verschillende taken kunnen we je verzekeren dat je ontzettend veel leert binnen ons bedrijf. Klinkt goed toch?

 • Visuals ontwerpen voor online gebruik (infographics, Instagram stories, social media uitingen etc.)
 • Videografie: Reels en/of TikToks filmen en/of editen
 • Het creëren van nieuwsbrieven
 • Branding bedenken + uitvoeren voor social media kanalen
 • Visuals ontwerpen voor online gebruik (infographics, Instagram stories, social media uitingen etc.)
 • Actief meedenken over nieuwe concepten voor content, social media en deze zelf ook uitvoeren

Wij geven jou:

 • Stagevergoeding
 • Veel en persoonlijke begeleiding
 • Regelmatig personeelsactiviteiten: van een bezoekje aan de Efteling, tot een dag naar Nijmegen, vrijdagmiddagborrel of samen een hapje eten

Interesse? Stuur je cv + motivatie naar femke@redrockmedia.nl

  Auteur:

  Femke Verdonk